fbpx

Söker du praktik, LIA eller internship i Sverige?

Hopen erbjuder ett brett utbud av praktikplatser inom en mängd olika branscher i Sverige. Genom att skapa ett konto kan du enkelt ansöka till praktikplatser som matchar dina intressen och kvalifikationer. Därefter hjälper Hopen dig att hitta den rätta praktikplatsen för att utveckla dina färdigheter och bygga kontakter inom din bransch. Med Hopen kan du lätt hitta praktikplatser inom områden som IT, ekonomi, marknadsföring, teknik, ingenjörskonst och mycket mer. På så sätt hjälper Hopen dig som studerande att hitta praktik i Sverige för att få erfarenhet och bygga en karriär inom din bransch. För att läsa mer om möjliga praktikplatser via Hopen kan du besöka: 

Hopen praktikplatser

Fördelar med att söka praktik i Sverige via Hopen

Det finns flera anledningar för dig som studerande att skapa ett konto och söka praktikplatser i Sverige via Hopen:

  • Möjlighet att söka praktik i Sverige från ett brett utbud av företag och branscher
  • En enkel ansökningsprocess med möjlighet att bifoga CV och personligt brev
  • Uppdaterade och relevanta praktikplatser i Sverige som matchar dina intressen och kvalifikationer
  • Du får även en bonus på 500 kr vid bekräftad praktik

Så om du är en studerande som letar efter en praktikplats i Sverige, är Hopen ett utmärkt val. 

Skapa ett konto och börja söka din drömpraktik idag!

Vill du läsa mer om vad Hopen har att erbjuda?

Hopen har flera artiklar om hur du som studerande i Sverige kan hitta din perfekta praktikplats. Genom att läsa artikeln Tips inför praktik  får du som studerande värdefulla tips om hur du kan göra din praktikannons mer attraktiv och vad du bör tänka på inför en intervju. 

Därutöver finns även relevanta artiklar om vad en praktikplats faktist innebär, och vad du som studerande kan göra med pengarna som du får av Hopen vid bekräftad praktik.

Läs artikeln Vad innebär en praktikplats för att få en bättre förståelse för vad du kan förvänta dig av en praktikplats. Och för att få tips om vad du kan göra med bonusen på 500 kr, läs artikeln:

Vad kan du göra med 500 kr

Se fler artiklar

Praktikplats stockholm
Student

Praktikplats Stockholm

Stockholm är en stad med en mängd olika företag och organisationer som erbjuder praktikplatser för studenter och nyligen examinerade. Praktikplatser ger en möjlighet för studenter

Praktik digital marknadsföring
Student

Praktik inom digital marknadsföring

Att göra en praktik inom digital marknadsföring kan vara en fantastisk möjlighet att få erfarenhet och lära sig om den snabbt växande branschen. Digital marknadsföring

Letar du också efter praktikanter

sv_SESwedish