Vill du göra praktik på en startup?

Praktik på Hopen

På Hopen får alla medarbetare ansvar från dag ett att vara med och påverka sin egen roll och sina möjligheter att utvecklas. Vi är en startup, vilket innebär att vi ständigt utvecklar nya roller och erbjuder en utvecklande miljö med en positiv framåtanda. Vill du vara med på vår resa och skapa din egen karriär?

Digital Marketing

Som del i teamet kommer du att arbeta med att hantera företagets digitala marknadsföringsstrategi och genomföra projekt för att marknadsföra företagets tjänster. Du kommer få utveckla och genomföra digitala marknadsföringskampanjer, hantera analyser och rapportering, hantera betald sökannonsering, e-postmarknadsföring, engagemang i sociala medier och andra digitala marknadsföringsinitiativ.
Klicka på bilden för att se mer.

Customer Success / Support

Som Customer Success Manager på Hopen kommer din primära uppgift vara att hjälpa våra kunder att framgångsrikt använda våran tjänst. Detta inkluderar att ge kundsupport, hantera kundernas förväntningar och se till att kunderna är nöjda med tjänsten.
Klicka på bilden för att se mer.

Marketing Automation

Som Marketing Automation praktikant på Hopen kommer du få jobba med CRM-systemet Hubspot. Du kommer ha arbetsuppgifter som inkluderar hantering, implementering av nya funktioner, definiera mål, följa upp på uppsatta mål, skapa marketing kampanjer, sätta upp workflows, skapa analysrapporter och övervaka hela processen allt inom Hubspot.
Klicka på bilden för att se mer.

Content Creator

Som Content Creator på Hopen kommer du att få förtroendet att bygga innehåll för vårt varumärke. Du kommer att vara involverad i allt som är content-relaterat och ansvara för att producera blogginlägg, inlägg på sociala medier, artiklar och annat innehåll. Din roll är att skapa unikt och engagerande material som kan användas över Hopens marknadsföringskanaler eller för våra annonskampanjer.
Klicka på bilden för att se mer.

Webbkommunikatör

Som Webbkommunikatör på Hopen kommer du att få arbeta med företagets webbnärvaro. Detta inkluderar hantering av företagets webbplats, sociala medier och e-postmarknadsföring. Du kommer även att vara med att skapa och underhålla innehåll för företagets hemsida och sociala mediekanaler.
Klicka på bilden för att se mer.

Social media manager

Som Social Media Manager på Hopen får du jobba med att utveckla samt genomföra sociala mediestrategier för sociala medier, över alla kanaler, för att möta företagets mål. Du kommer få testa på att använda sociala medier-analyser för att identifiera trender och möjligheter. Uppdatera på alla sociala mediekonton för företaget (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram och YouTube osv).
Klicka på bilden för att se mer.

B2B-sales

Som B2B-säljare på Hopen kommer du att få jobba med att skapa nya affärer och bygga relationer med befintliga och potentiella kunder.
Klicka på bilden för att se mer.

Account manager

Som Account Manager på Hopen är du den primära kontaktpunkten med kunden och hanterar alla aspekter av deras konto. Som Account manager får du jobba med att hantera relationer med kunder, följa upp eventuella möjligheter och ta hand om kundservicebehov.
Klicka på bilden för att se mer.

Growth Marketing Manager

Som Growth Marketing Manager på Hopen kommer du att jobba med att hjälpa till att växa användarbasen för företaget genom att identifiera, utveckla och genomföra marknadsföringskampanjer som driver tillväxt.
Klicka på bilden för att se mer.

Vad vi söker efter just nu

Social Media Manager

B2B sales

Growth Marketing Manager

Account Mananger

Customer Success

Webbkommunikatör

Marketing Automation

Content Creator

Digital Marketing