Företag

Gör som över 1000 företag på Hopen och hitta högskolestuderande som ska göra praktik som en del av sin utbildning. 

Fördelar med praktikanter

Praktikanter tillför ny energi och idéer till organisationen. Då praktikanter oftast är unga och nyutexaminerade, har de nyligen lärt sig de senaste metoderna och teknikerna inom sitt område, vilket ger nya perspektiv som kan främja företagets tillväxt och utveckling.

Praktikanter utgör även en potentiell rekryteringspool för företaget. Genom att erbjuda praktikplatser kan företaget bygga relationer med framtida möjliga anställda och bedöma om de har de färdigheterna som krävs för att bli en del av organisationen på lång sikt.

En betydande majoritet av företag (56%) väljer att anställa praktikanter direkt efter praktikperioden, eftersom många studenter då tar examen. Genom att skapa ett konto kan ni enkelt söka bland tusentals studenter från yrkeshögskolor, högskolor och universitet.

Läs mer om olika områden som studerande gör praktik inom.

Vad kostar det för företag?

Det är gratis för företag att skapa ett konto och för att kunna kontakta praktikanterna direkt så kostar det endast 500 kr per månad utan bindningstid eller uppsägningstid. Boka ett kort samtal med oss så berättar vi mer om vi kan hjälpa er komma igång och hitta praktikanter.

Eller ring oss direkt på 08-446 853 44

Eftersom det viktigaste för oss är att skapa förutsättningar för så många företag och studenter att mötas. Om ert företag har frågor tveka inte att maila in till oss på: info@hopen.se

Våra priser | Villkor

Jobbar du på en skola?

Hopen ger alla studerande vid eftergymnasiala utbildningar möjligheten att nå ut till företag...

Är du student?

Vi erbjuder alla som söker praktik en chans att komma i kontakt med företag...