Om oss

I mer än 10 år har vi rekryterat genom att ta emot praktikanter. Tillsammans har vi byggt flera företag. Nu vill vi ge alla studerande och företag samma möjlighet att mötas. Därför har vi byggt Sveriges första och enda fullt dedikerade mötesplats för LIA, examensarbete och all typ av kvalificerad praktik.

 
Vi brinner för praktik för vi vet att det funkar​!

Vi har arbetet med rekrytering under lång tid och fått erfara svårigheten med att hitta rätt person på rätt plats. Det är inte alltid som det första intrycket stämmer med vad som sker under verkliga arbetssituationer. Vi har varit med om många exempel där personer som har lätt att tala för sig gör bra ifrån sig på en intervju, men sedan inte alls levererar efter förväntingar. Samma sak fast tvärtom har vi genom praktik vågat prova personer som har varit till synes mindre kvalificerad kandidat på CV och intervju med sedan visat sig utvecklas snabbt och överlevererar.

Under mer än 10 år rekryterat genom att ta emot praktikanter. Tillsammans har vi byggt flera företag. Nu vill vi ge alla studerande och företag samma möjlighet att mötas. Därför har vi byggt Sveriges första och enda fullt dedikerade mötesplats för LIA, examensarbete och all typ av kvalificerad praktik.

 
Hur går detta till?

De studerande lägger kostnadsfritt upp en annons om sig själva, sina kunskaper och vad de söker för sina kommande praktik. Tjänsten är gratis för studenter och skolor.  Det är även gratis för företag att ta in kandidater på praktik.

Vill du också jobba med oss på Hopen?

Vi har ett dedikerat team som vill göra allt för dig som praktiksökande och dig som företag för att skapa den bästa praktikplatsen. Möt några av våra medarbetare som jobbar med utveckling, marknadsföring, försäljning, ekonomi design mm.

Andra sidor

Här kan ni läsa mer om hur det fungerar för studenter på Hopen, priser, hur man hittar praktikannonser m.m.

Vi som arbetar på Hopen

CEO

Jacob

Developer

Jesper

Developer / Design

Tristan

Finance & HR

Amanda

Digital Marketing

Arjay

Social Media

Jessica

Growth Marketing

Stefanie

Content Developer

Joseph

Data Analyst

Dani

CTO

Sebastian

Marketing Automation

Johannes

Developer

Elahe

dogukan internship

Sales

Dogukan

josef internship

Sales

Josef

Developer

Alex

Marketing

Tiandi