fbpx

SÅ funkar det för en studerande

Steg för steg hur du skapar profil

1. Skapa konto!

Välj Praktikant och skriv in dina uppgifter samt skapa lösenord

Börja nu

2. Lägg till en bild

Välj en bra bild på dig själv Företag är mer benägna att se dig då du framstår mer professionellt.

student praktikbild

3. OBS Glöm ej verifiera din E-post

Länken skickas till din e-post. Har du inte fått någon så kan du be om en ny

4. Välj period

Här väljer du tiden som din utbildning har avsett för praktik. Var noggrann och skriv rätt datum för att undvika missförstånd

5. Här kan du avse en roll du önskar på praktiken

Lägg också till dina kunskaper, speciellt det som du vill använda på praktiken.

6. Utförda utbildningar

Du kan lägga till både kurser och program från olika skolor

7. Tidigare jobb och erfarenheter

Här kan du lägga till dina tidigare erfarenheter på Jobb eller praktik

8. Personligt brev.

Här kan du sammanfatta dig själv samt skriva ett allmänt personligt brev

Behöver du tips för ditt brev så kolla in vår blogg!

Så här kan en färdig profil se ut!

Lycka till med praktiken!

Student

Praktik i Sverige

Söker du praktik, LIA eller internship i Sverige? Hopen erbjuder ett brett utbud av praktikplatser inom en mängd olika branscher

Letar du också efter praktikanter?