Hej! Jag heter Magnus och jag studerar en YH-utbildning på Folkuniversitetet i Lund (distans, bor i Sthlm). Jag har jobbat i butiks- och restaurangbranschen i ca 25 år med fokus på livsmedel i alla dess former. När rådande pandemi bröt ut i världen våren -20 blev jag tvungen att sluta mitt dåvarande jobb som fiskhandlare p.g.a. arbetsbrist. På gott och ont, då jag fick utrymme att fundera över vad jag vill göra av resten av mitt yrkesverksamma liv. Det jag kom fram till är att jag väldigt gärna vill fortsätta jobba med mat på ett eller annat sätt, men gärna i ett större och mer hållbart perspektiv. Snubblade över denna utbildning jag nu går och snart är det dags för vår första LIA-period. Jag har inte riktigt nischat mig än med vad jag exakt vill göra, men så länge det har med livsmedel och hållbarhet att göra så är jag intresserad! Praktikperioden börjar 15 feb -22. sträcker sig 6v framåt och inom den perioden ska jag fördela 19 arbetsdagar (ca 2 dagar/v).  
Kontakta Talang