Jag studerar till elektronikingenjör vid Teknikhögskolan i Eskilstuna och som ett led i utbildningen genomförs Lärande i Arbete (LiA), med start 1 oktober och 12 veckor framåt, där jag förhoppningsvis kan få komma ut i arbetslivet för att utforska och lägga grunden för min framtida karriär. Eftersom ett examensarbete också ska genomföras hoppas jag kunna kombinera de två momenten.  Som blivande elektronikingenjör drar jag snarare åt generalist än specialist, då jag anser mig ha god förståelse för alla led innan, under och efter produktion. Lyckligtvis är jag snabb på att lära mig, och jag är inte rädd för att ställa frågor eller på egen hand ta reda på svar om det skulle vara något jag inte hänger med på.  Efter drygt 20 år som egenföretagare och musikproducent valde jag att skola om mig, och utbildningen har för mig gått utomordentligt samtidigt som jag arbetat vidare med musik då jag kunnat, och åtminstone försökt att kombinera detta med att vara “hemmapappa”. Med musik kommer mycket teknik och elektronik, dels med mjukvaran och hårdvaran jag nyttjat mig av, dels egna tekniska lösningar att använda vid inspelningar eller på scen. Intresset för elektronik har funnits där sedan barnsben, och fått blomstra i såväl mitt arbete med musik som min fascination för datorn och de möjligheter som den erbjuder.

Vad jag önskar av min praktik

Jag siktar på en god arbetsplats med fokus på innovationer, något som passar mig som hand i handske. Gärna med inslag av programmering, och framförallt möjlighet att klura fram effektiva lösningar.

Arbetsuppgifterna får gärna variera, och eftersom jag är självgående och uppskattar att räta ut frågetecken på egen hand krävs förhoppningsvis inte jättemycket handledning. Dessutom har jag inga problem (snarare tvärtom) att arbeta hemifrån 2-3 dagar i veckan.

Vänligen se CV för de kurser jag läst.

 

Kontakta Talang