Businesses

Gör som över 1000 företag och hitta studerande som ska göra praktik

Therefore, companies take in students for internships

Att ta in praktikanter kan vara fördelaktigt för företag på flera sätt. Praktikanter kan bidra med ny energi och idéer till företaget. Eftersom praktikanter oftast är unga och nyutexaminerade har de nyligen lärt sig de senaste metoderna och teknikerna inom sitt område och kan därför erbjuda nya perspektiv som kan främja företagets tillväxt och utveckling.

Praktikanter kan vara en potentiell rekryteringspool för företaget. Genom att erbjuda en praktikplats kan företaget skapa en relation med en potentiell framtida anställd. Genom att arbeta med praktikanter kan företaget se om de har de färdigheter och kvalifikationer som krävs för att bli en del av företaget på lång sikt.

Many companies (56%) choose to hire directly when the internship is over after the students graduate. You easily create an account and can search among thousands of students from vocational college, higher education and university.

Read more about the internships our users are looking for

How much does it cost for businesses?


Eftersom det viktigaste för oss är att skapa förutsättningar för så många företag och studenter att mötas. Om ert företag har frågor tveka inte att maila in till oss på info@hopen.se

Do you work for schools?

Hopen gives all post-secondary students the opportunity to reach out to companies.

Are you a student?

We offer everyone who is looking for an internship a chance to get in touch with companies.